03.01.2024

MEKKENİN FETHİ VE KUDÜS GECESİ PROGRAMI

Kaynaşlı Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Mekkenin Fethi Ve Kudüs Gecesi Programı” Kaynaşlı halkının yoğun katılımları ile gerçekleşti.
  Programa Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, İl Müftüsü Osman Aydın, İlçe Müftüsü Mehmet Usta, protokol üyeleri ve halkımızdan bir çok katılımcı iştirak ettiler.
      Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İstiklal Marşımızın okunması ve Mekkenin Fethi ve Kudüs Sinevizyonu ile devam etti. Belediye Başkanı Birol Şahin ve İlçe Müftümüz Mehmet Usta’nın  selamlama konuşmalarının ardından Şiirler, İlahiler okundu. İl Müftüsü Osman Aydın’ın gecenin anlam ve önemine dair konuşmasının ardından ilahi, Veda Hutbesi ve dua ile program sona erdi.