21.05.2019

KAYNAŞLIDA 4-6 YAŞ COŞKUSU

İlçemiz Müftülüğü tarafından 2016 yılında hayırsever bir işadamı tarafından yapılan 6 derslikli tam teşekküllü 4-6 yaş K.K.meyvelerini vermeye ve büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Anlatılmaz başarılara imza atan, İl genelinde başarısı ve fiziki atmosferi ile parmakla gösterilen "Hacı Müna Arar Hanım 4-6 Yaş K.K." İlçemizde geleceğimizin büyükleri olan yavrularımızın bu manevi atmosferde yetişmesi kursta görev yapan öğreticilerimizin özverili ve gayretli çalışmaları neticesinde meyvelerini vermeye devam etmektedir. 2018-2019 eğitim-öğretimlerini yılını tamamlayan yavrularımız hazırladıkları, muhteşem programlar ve ezberledikleri Kur'anı Kerimlerle yine ilklere imza atmaya devam etmektedir.

Yılsonu programında bizleri yalnız bırakmayan, Sayın Düzce Valimiz Dr. Zülkif DAĞLI beye, İl Müftümüz Sayın Hüseyin CAN beye, İlçe Kaymakamımız Sayın Cemal DEMİRYÜREK beye, İlçe Belediye Başkanımız sayın Birol ŞAHİN beye, İlçe Müftümüz Yavuz HOROZ "TEŞEKKÜR" ederek hoşgeldin dileklerinde bulundu. Bunun yanında miniklerimizi yalnız bırakmayan Kaynaşlı halkımıza şükranlarımızı sunarız.