12.03.2024

Minik yüreklerin Ramazan Sevinci

Düzce Müftülüğüne bağlı Fatma Ana Hatun 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, On bir Ayın Sultanı, rahmet, mağfiret ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif ayını, düzenledikleri çeşitli etkinliklerle karşıladılar.

Minik yürekler Ramazan ayının gelişini sınıflarını Ramazan temaları ile süsleyerek, çeşitli etkinlik ve faaliyet gerçekleştirerek coşkuyla kutladılar.

Minik öğrencilerin coşkusuna İl Müftüsü Osman Aydın, İl Müftü yardımcısı Derya Topalcık ve Şube Müdürü Cengiz Akça’ da ortak oldu.

Düzenlenen programda Kur’an Kursu Öğreticileri ve minik öğrencilerin Ramazan Ayı’ nı tebrik eden İl Müftüsü Aydın, Ramazan ayının coşkusunu ve önemini minik yüreklere aşılamak amacıyla etkinlik düzenleyen Kur’an Kursu Öğreticilerine teşekkür etti.