07.06.2023

Düzce İl Müftülüğü ile TDV Düzce Şubesi ev sahipliğinde "2023 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantısı" düzenlendi.

İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü Basılı Yayınlar Daire Başkanı Suat Okuyan konuşmacı olarak katıldı.

Daire Başkanı Okuyan, "vekaletle kurban programının amacı, hedefi, kurbanın satın alınması, kurban fiyatlarının belirlenmesi, kurban bağışlarının kabulü, bağış yöntemleri, kesim ve dağıtım yapılacak ülke ve bölgelerin belirlenmesi, kurban kesimi ve dağıtımı esnasında dikkat edilmesi gereken hususlar, kurban vekaletimi neden Türkiye Diyanet Vakfı’na emanet etmeliyim? husularına vurgu yaptı.