16.01.2022

Düzce Belediye Başkanı, 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk ÖZLÜ’ den Diyanet Dergisi kampanyamıza tam destek

Düzce İl Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından basımı ve yayımı gerçekleştirilen Diyanet Aylık Dergi, Diyanet Çocuk, Diyanet Aile, Cim ve Geçerken Dergileri için abonelik kampanyası başlattı.

Söz konusu kampanya kapsamında İl Müftümüz Rüstem Can, il müftü yardımcılarımız Derya Topalcık ve Talha Demirkaya,  il müftülüğümüz tarafından gerçekleştirilen gençlik çalışmalarında ve müftülüğümüzün faaliyetlerinde bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Düzce Belediye Başkanı, 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Dr. Faruk ÖZLÜ’ yü makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Belediye Başkanımız Sn. Dr. Faruk ÖZLÜ, başkanlığımız dergilerinden “Geçerken, Diyanet Aylık ve Diyanet Aile” dergilerine abone olarak, dergi kampanyasına destek verdi.

Ziyaret sonunda İl Müftümüz Rüstem Can, dergi kampanyasına verdikleri destekleri nedeniyle Düzce Belediye Başkanı, 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Dr. Faruk ÖZLÜ’ ye teşekkürlerini sundu.