22.07.2024

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, ilimizde Kur’an kurslarını ziyaret etti.

İlk olarak Akçakocabey Hafızlık Kız Kur’an Kursu’na geçen Başkan Erbaş, burada incelemelerde bulunarak, hafızlık eğitimi alan öğrencilerle bir araya geldi.

Daha sonra Akçakoca Merkez Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nu ziyaret eden Başkan Erbaş, kurs öğreticilerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Burada bir süre öğrencilerle sohbet eden Başkan Erbaş, Kur’an kurslarında temel dini bilgilerin yanı sıra öğrencilere sevgiyi, saygıyı da öğrettiklerini belirtti.

Sonrasında Akçokoca Merkez Camii’nde hutbe irad eden Başkan Erbaş, cuma namazı sonrası Düzce Valisi Sn. Selçuk Aslan’la birlikte aşure dağıttı.

Başkan Erbaş’a ziyaretlerinde, İl Müftüsü Osman Aydın ile Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can da eşlik etti.