16.07.2024

15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı.

15 Temmuz 2016 gecesi devletimizi yıkmaya, vatanımızı işgal etmeye ve milletimizi yok etmeye kasteden ihanet çetesi FETÖ karşısında aziz milletimiz, sergilemiş olduğu şanlı mücadele sayesinde istiklal ve istikbalini korumayı başarmıştır.

Bu bağlamda; bayrağına, vatanına ve devletine sahip çıkmak için hürriyet, irade ve bekâsına yönelik girişilen ihanet kalkışmasına karşı hiç tereddüt etmeden silahlara göğsünü siper edip tankların önüne atılan, devletin bekası ve milletin huzuru için canını feda eden aziz şehitlerimizin ruhlarına ithafen, Büyük Cami'de Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua programı düzenlendi.

Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahi/kaside okunmasının ardından İl Müftüsü Osman Aydın'ın yaptığı dua ile son buldu.

Programa Düzce Valisi Sn. Selçuk Aslan, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.