04.06.2021

2021 RAMAZAN AYI İLÇEMİZ MÜFTÜLÜK ÇALIŞMALARI

İlçemiz Küçük bir İlçe olmasına rağmen dini ve hayri hizmetlerdeki yapılan çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Ülkemiz pandemi nedeniyle sosyal hayatın yavaşladığı günlerde 2021 Yılı Ramazan Ayı içersinde bir takım faaliyetlere devam etmiştir.

a) İlçemizde inşaatı devam eden "Hafızlık Yatılı Kız Kur'an Kursu" inşaatına devam edildi.

b) İlçemiz halkı tarafından yapılan "Fitre ve Zekatlar" İhtiyaç sahibi vatandaşlara ve İlçemizde ikamet eden göçmen vatandaşlarımıza teslim edildi.

c) TDV. Genel Merkezinden tedarik edilen 7 adet büyükbaş (49 hisse) Adak, Akika Şükür Kurbanlar kesilerek ramazan ayında ihtiyacı olan vatandaşlara teslim edildi.

d) İlçemizde onlıne (uzaktan görüntülü) Kur'an Öğrenmek isteyen vatandaşlara eğitim verildi.

İlçemiz Müftüsü Mülayim BAYINDIR tarafından İlçemiz görevlileri ile istişareler yapılarak pandemi döneminde dini ve hayri hizmetlerde daha fazla nasıl verim alınabilir arzusuyla çalışmalarımız devam etmektedir.

Müftülük olarak Her daim yanımızda olan görevlilerimize ve İlçemiz hayırsever vatandaşlara TEŞEKKÜR ederiz.