11.02.2020

"YOLUN İYİLİK OLSUN"

İlçemiz Müftülüğü tarafından personelimiz ve İlçe Halkının dayanışması sonucunda Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından başlatılan "YOLUN İYİLİK OLSUN" kampanyası adı altında bir tır doldurularak İDLİBE gönderilmiştir. Kampanyamıza katılan Yığılca İlçe Müftülüğü 141 çuval un alarak destek vermiştir. Personelimizin özverili çalışması sonucunda 200'den fazla gıda kolisi ve insanların giyebileceği kullanıma uygun eşya, tıbbi malzeme, temizlik malzemesi gibi eşyalar incelendikten sonra idlibe gitmek üzere yola çıkmıştır. Bunun yanında her zaman Müftülükçe yaptığımız çalışmalarda yanımızda olan başta İlçe kaymakamımız sayın Cemal DEMİRYÜREK beye, İlçe Belediye Başkanımız Sayın Birol ŞAHİN'e, personelimize ve İlçe halkına TEŞEKKÜR ederiz. Yüklenen bir tır malzeme 07.02.2020 tarihinde Cuma günü İlçe merkezinden Kurum Amirleri ve halkın katılımıyla İlçemiz Müftüsü Yavuz HOROZ dua yaparak yolcu edilmiştir.  Gönderdiğimiz Yardım tırı Cilvegözü sınır kapısına ulaşmış olup başka bir  tıra yüklenerek araç sınırın ötesinde Diyanet Vakfının deposuna götürmek üzere teslim edilmiştir.