21.02.2024

MUBAREK BELDELERE YOLCULUK

Gölyaka'da 20 kişi umre ziyareti için kutsal topraklara gitmek üzere yola çıktı.
Diyanet İşleri Başkanlığı aracılığıyla Umre ziyareti yapacak olan 20 kişinin kafile hocalığını yapan Kuyudüzü Cami İmam Hatibi Emre Aydın , Umreye gitmek isteyen vatandaşlarımız ile birlikte bu kutsal vazifeyi yerine getirmenin ve onlara rehberlik etmenin mutluluğunu yaşadığını vurgulayarak, "Kabe'de tüm isteyenler için dua edeceğiz" dedi.
Uğurlama töreninde umrecilerin yakınları ve civar köylerde görev yapan Din Görevlilerimiz eşlik ederek kendileri için yakınlarından dua etmelerini istedi.
Son olarak Umre ye gidecek vatandaşlarımız Merkez Cami İmam Hatibi Yunus Çelebi ve Elif Cami Müezzin kayyımı Kadir Kara hocamızın yapmış olduğu Tekbir ve Dualarla Kutsal topraklara uğurlandı.