15.05.2020

İlçe Müftümüz

Ahmet DEMİREL

Özgeçmiş

12/05/1971 Bolu doğumlu. 1990 senesinde Düzce İmam Hatip lisesinden mezun olduktan sonra       aynı yıl Mısır El Ezher Üniversitesi İlahiyat fakültesine başladı. 1995 yılında mezun olmasının ardından       Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde bir sene Lisans tamamlama eğitimi aldı.

1997 yılında vatani görevini kısa dönem olarak Tokat'ta ifa etti. Daha sonra memuriyet hayatına başlayana kadar önce Düzce'de yerel bir televizyonda reklam bölümünde ardından aynı İlde oto elektrik yedekleri ve iklimlendirme üzerine Batı Karadeniz bölgesini kapsayacak şekilde pazarlamada çalıştı..2001 yıllarında Körfez savaşının ardından Irak’ta Musul ve Erbil şehirlerinde Ankara merkezli proje ve dekorasyon firması tercümanı ve şantiye şefi olarak bulundu.

2007 yılında Çankırı'da İmam-Hatip olarak memuriyet hayatına başladı. 2011/2014 yılları arasında Trabzon/Darıca’da katıldığı İhtisas eğitiminden mezun olduktan sonra Düzce /Gölyaka ilçesine Vaiz olarak atandı. Vaizlik vazifesinin son iki senesini Valilik oluru ile görevlendirilerek Düzce il merkezinde ifa etti. Başkanlığımızın açmış olduğu ilçe müftülüğü sınavı sonucunda 2017 Aralık ayından itibaren Tunceli / Nazimiye İlçe Müftüsü olarak İki yıl görev yaptı. Başkanlığımızın 06/12/2019 tarihli atama onayı İle İlçemize İlçe Müftüsü olarak naklen atandı. Gölyaka İlçe Müftülüğünde  28/01/2020 tarihi itibari ile göreve başladı.