09.06.2017

YEŞİLCAMİ AÇILIŞI

Gölyaka ilçemizde yapımı tamamlanan yeşil cami düzce valisi Sn Zülkif DAĞLI il Müftümüz Sn Selami EMEN Çilimli Kaymakamı Sn Mahmut ŞENER İlçe Müftümüz Sn İbrahim KAPANCI protokol üyeleri ve Gölyakalı cemaatimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Düzce valisi Zülkif DAĞLI camilerin sosyal içerikli mekan olduğunu gençlerin çocukların her zaman cemaatimiz olacağını camilerimizin neşesi olduğunu belirterek böyle güzel bir camiyi Gölyaka ilçemize kazandıran dernek başkanı ve hayır sever vatandaşlarımıza teşekkür etti. İl müftümüzü Selami emen tarafından yapılan dua ile açılan camimizde misafirlerimiz namazı birlikte kıldılar.

İftar vakti Gölyakalı hemşehrilerimizle iftar sofrasını paylaşmanın bereketi yaşan dı. Gölyaka müftülüğü ilahi korosu güzel ezgileriyle ve ilçe müftümüzün yaptığı duanın ardından program sona erdi