20.01.2022

CUMAYERİ'DE 'OKU-YORUM' PROJESİ

Diyanet İşleri Başkanlığı din görevlilerinin okuma, yorumlama ve müzakere faaliyetlerinin geliştirilmesi ve din hizmetlerinde verimliliğin artırılması amacıyla "Oku-Yorum" projesi başlatmıştı.

Proje kapsamında ile il ve ilçe müftülüklerince düzenlenen etkinliklerde bir araya gelen din görevlileri, yıl içerisinde okunması planlanan kitapları tahlil ediliyor.

Bu kapsamda Cumayeri Müftülüğü bünyesinde hizmet veren din görevlileri, yıl içerisinde okunması planlanan kitapları okuyarak her hafta farklı bir cami veya okuma salonunda bir araya gelip kitap tahlili ve müzakereleri, İlçe Müftüsü Mehmet COŞKUN rehberliğinde devam ediyor.

İl Müftülüğü rehberliğinde gerçekleştirilen proje kapsamında bir araya gelen din görevlileri, projenin kendileri için faydalı olduğunu dile getirdi.