24.12.2021

CUMAYERİ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ DİYANET GENÇLİK MERKEZİ

Cumayeri İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik merkezi olarak  Gençlerin bilgi, ahlak, erdem, estetik, ruh güzelliği, adalet ve merhamet duygusuyla yetişmelerine, milleti bir araya getiren değerlerin, insani haslet ve faziletlerin nesilden nesile aktarılarak üretilmesine katkı sağlayacak, toplumun geleceğe umutla bakabilmesi için insani erdemlerle donatılmış, her yönden iyi yetişmiş, ruhen ve bedenen dinamik bir gençliğe sahip olmasını temin etmek için Gençlik çalışmalarımız devam etmektedir.

Müftülüğümüz personeli İlçe Gençlik Koordinatörümüz Muhammed Zahid KURUOĞLU ve İlçe Gençlik Manevi Danışmanımız Sinan ALBAYRAK ile birlikte Gençlik Merkezimizde Haftanın beş günü gençlere ve vatandaşlara hizmet veriyor. Merkezde her pazartesi akşamı ve  her perşembe akşamı yatsı namazına müteakiben Asım’ın Nesli Sohbetleri (Kur’an ve Sünnet Işığında Hayat Ölçüleri) ve Kur'an Eğitimi gençlerin yoğun katılımıyla devam ediyor. Tüm bu etkinliklerin yanında Gençlik Merkezinde bir araya gelinerek halı saha maç programları düzenliyor.

İlçemize kazandırılan Gençlik Merkezimizde tüm halkımıza ve özellikle gençlerimize yönelik çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Cumayeri sınırlarında ulaşamadığımız hiçbir gencimizin kalmaması için faaliyetlerimiz artarak devam edecektir. Dini ve milli değerler ile donanmış, ahlaklı bir neslin yetişmesi yolunda ortaya koymuş olduğumuz bu gayretlerin daha ileri noktalara ulaşması için tüm halkımızın desteklerini bekliyoruz”