30.10.2018

KONURALP KIZ KURAN KURSU HAFIZLIK İCAZET MERASİMİ

Düzce Konuralp Kız Kuran Kursu Hafızlık İcazet merasimi Müftülük salonunda yapıldı.

Konuralp Kız Kuran Kursunda Hafızlığını ikmal eden 17 öğrencimizin Hafızlık  İcazet merasimi için, Düzce Müftülüğü Konferans Salonunda Yapılan törene Düzce İl Müftüsü Hüseyin CAN , İl Müftü Yardımcısı Derya TOPALCIK,  Akçakoca İlçe Müftüsü Şaban SOYTEKİN, İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Rahmi KARATOP, Düzce Valisi Dr. Zülkif DAĞLI’nın eşi Nurgül DAĞLI katıldı. İcazet merasiminde bir konuşma yapan Düzce İl Müftüsü Sayın Hüseyin CAN,  gençlerin yetişmesiyle hafızlık geleneğinin nesilden nesile aktarıldığını söyledi.Ayrıca törende Türkiye 3.sü olan Hafız Hasan Kuran Kursu öğrencisi Hamza ÖZTAŞ, Düzce İl Müftüsü Hüseyin CAN tarafından Umre ile ödüllendirilirken, Düzce Akçakoca İlçe Müftüsü Şaban SOYTEKİN genç hafıza, çeyrek altın hediye etti.

Konuşmasının sonunda Düzce İl Müftüsü Hüseyin CAN, gençlerin yetişmesinde başta hocaları olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.