20.03.2017

“ŞEHİTLERE VEFA İÇİN HUZURDA BULUŞMA” PROGRAMI

Başkanlığımız tarafından aziz şehitlerimize karşı görevlerimizi yerine getirmek ve Çanakkale Savaşlarının 102. Yıldönümü olması münasebetiyle şehitlerimizi anmak, ruhlarını şad etmek ve halkımızın konuya duyarlılığını arttırmak amacıyla İl Müftülüğümüz tarafından 18 Mart 2017 Cumartesi sabahı Sabah namazı sonrası İlimiz Cedidiye Camii’nde  “Şehitlerimize Vefa için Huzur’da Buluşalım” programı gerçekleştirildi.

Hava şartlarının kötü olmasına rağmen halkın yoğun ilgi ve alaka gösterdiği program, sabah namazının cemaat ile eda edilmesinin ardından Cedidiye Camii görevlileri tarafından Yasin-i Şerif Süresinin okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini ifade eden ilahi ve kasidelerin okunmasının ardından program, İl Müftümüz Selami Emen’in tüm Şehitlerimiz için yapmış olduğu dua ve cami çıkışında programa katılanlara çorba ikramı ile son buldu.