08.09.2016

İl Müftümüz Emen Belediye Toplu Sünnet Şölenine katıldı.

Düzce Belediyesi tarafından her yıl yapılan ve geleneksel hale getirilen Toplu Sünnet Şöleni ve 15 Temmuz Şehitlerini anma programı yapıldı. Sünnet şöleninde 66 çocuk erkekliğe ilk adımı atmış oldu.

Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen etkinlik Kuran’ı Kerim tilaveti ile başladı. Törene Düzce Valimiz Sayın Mustafa Taşkesen, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Belediye Başkan Yardımcıları, Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Müftümüz Selami Emen, Baro Başkanı Av. Ali Dilber, sünnet olan çocukların aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program ilk olarak Kuran-ı Kerim Tilavetiyle başladı. Programa misafir olarak katılan hafızlarımızdan Ahmet Hamdi Akseki Camii İmam-Hatibi Ali Tel, Hafız Yavuz Mutlu ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Camii İmam Hatibi Mehmet Bilir Kur’anı Kerim okudular. Daha sonra İl Müftümüz Selami Emen’in yaptırmış olduğu duanın ardından protokol konuşmalarına geçildi.

Düzce Belediye Başkanımız Mehmet Keleş ve Düzce Valimiz Sayın Mustafa Taşkesen’in programda yapmış oldukları konuşmaların ardından Program Düzce Valimiz Sayın Mustafa Taşkesen, Belediye Başkanımız Mehmet Keleş ve protokol üyelerinin sünnet olan 66 çocuğa hediyelerini takdim etmelerinin ardından sonra erdi.