Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Emekli Din Görevlileri Kasım Aksoy, Harun Demirci ve Gazi Sayılır tarafından Merkez Büyük Camii’nde 29.04.2024 tarihi (Pazartesi günü) itibariyle, hafta içi her gün ikindi namazından önce mukabele okunmakta ve ardından dua yapılmaktadır.
Detay

İl Müftüsü Osman Aydın, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Müftü Yardımcıları Hasan İzmirli ve Talha Demirkaya ile birlikte GSB Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelip, gençlerle hasbihal etti.
Detay

Düzce İl Müftülüğü tarafından engelli kardeşlerimiz ve üniversite öğrencileri başta olmak üzere toplumun her kesiminden katılanların olduğu iftar programı düzenlendi.
Detay

Düzce İl Müftülüğünce, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında “Kur’an-ı Kerim Ziyafeti” düzenlendi.