29.10.2020

Peygamber Efendimiz (S.A.V.)‘in Dünyayı Teşrifleri Münasebetiyle Mevlidi Nebi Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Peygamber Efendimiz (S.A.V.)‘in dünyayı teşriflerinin 1449. yılı münasebetiyle idrak ettiğimiz Mevlidi Nebi Haftası "Peygamberimiz ve Çocuk" temasıyla İlçe Müftülüğümüz tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı.

İlçe Müftümüz Ömer AYDIN tarafından 4-6 yaş Kur'an Kursumuz ziyaret edilerek buradaki öğrencilere Hz. Peygamberin hayatını anlatan "Peygamberim ve Ben" adlı boyama kitabı hediye edildi. İlçe müftümüz tarafından okul ziyaretleri yapılarak çeşitli yaş grubundaki öğrencilerle hasbihal edildi ve öğrencilerimize Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları'ndan çıkan Peygamber Efendimizin anlatıldığı "Gül cenneti" ve "Ay Işıyınca"  kitapları takdim edildi.

Mevlid Kandili gecesi Merkez Pazaryeri Camimizde akşam ve yatsı namazları arasında pandemi kurallarına uygun bir şekilde İlçe Müftülüğümüz personelince program düzenlendi.

Mevlid-i Nebi Haftasının temasına uygun olarak çeşitli videolar hazırlanılarak İlçe Müftülüğümüzün sosyal medya hesaplarında yayınlandı.