18.09.2020

“Evimizin Neşesi, Kur’an Sesi” Temalı Yarışmaya Katılan Yarışmacılara Hediyeleri Takdim Edildi

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle çocuk ve gençler arasında “Evimizin Neşesi Kur’an Sesi” sloganıyla düzenlediği, “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması” isimli yarışmaya katılan öğrencilerimize başkanlığımız tarafından gönderilen teşekkür belgeleri ve Kur’an-I Kerim hediyeleri takdim edildi

Korona virüs tedbirleri kapsamında aileleriyle birlikte evde olan çocuk ve gençlerin Ramazan ayını da fırsat bilerek bu dönemi daha verimli geçirmelerine yardımcı olmak, Kur’an-ı Kerim okumalarını geliştirmelerine katkı sunmak amaçlanan bu yarışmaya öğrencilerimiz çektikleri videolarla katıldı.

Yarışmaya katılan öğrencilerin teşekkür belgeleri ve Kur’an-ı Kerimleri İlçe Müftümüz Ömer AYDIN, İlçe Vaizimiz Ayhan YALÇIN ve Orhangazi Camii İmam Hatibimiz Fevzi ÇELİK tarafından İlçe Müftülüğümüzde yapılan merasimle takdim edildi.

İlçe Müftümüz Ömer AYDIN, öğrencilerimize Kur’an-ıKerimin izinden gitme ve bu alanda gayretli olma tavsiyelerinde bulundu. Başarılarının devamını dileyen İlçe Müftümüz, öğrencilerimize ömürlerinin Kur’an-ı Kerimle bereketlenmesi noktasında hayır duada bulundu.