16.07.2020

15 Temmuz Unutulmadı

Vatanımızı işgal etmeye, milletimizi yok etmeye, devletimizi yıkmaya kasteden, milletimizin silahlarını yine aziz milletimize doğrultan ihanet çetesi FETÖ karşısında Çanakkale ruhuyla toptan bir direniş ve diriliş öyküsü yazılan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Yığılca İlçe Müftülüğümüz tarafından çeşitli etkinliklerle anıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde öğle namazından önce Merkez Pazaryeri Camimizde, yatsı namazından önce Merkez Orhangazi Camimizde 15 Temmuz şehit - gazileri ve tüm şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim tilaveti icra edildi. Tüm Cami ve Kur’an Kurslarımızda 15 Temmuz şehit - gazileri ve tüm şehitlerimiz için okunan hatmi şeriflerin duası yapıldı.

Merkez Pazaryeri Camiinde yapılan programın ardından Yığılca Kaymakamı Muhammed Çetin başkanlığına Şehit Jandarma Asb. Çvş. Metin Uysal’ın kabri ziyaret edildi. Şehidimiz ve tüm şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve dualar edildi.

16 Temmuz gecesi saat 00:13 te ilçemizdeki tüm camilerin minarelerinden selalar okundu.