10.12.2018

DÜZCE FEN LİSESİ MEVLİD-İ NEBİ KONFERANSI

Düzce İl Müftüsü Hüseyin CAN, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Düzce Fen Lisesi öğrencilerine konferans verdi.

Mevlid-i Nebi etkinlikleri çerçevesinde planlanan programa göre, Düzce Fen lisesi öğrencilerine  konferans veren Düzce İl Müftüsü Hüseyin CAN , Peygamberimizin örnek hayatından örnekler sundu. Lise birinci sınıfların katıldığı etkinlikte, peygamberimizin örnek hayatından kesitler dinleyen gençler, Efendimizin farklı yönlerini tanımış oldular. Efendimizin çocukluğundan gençliğine , etrafındaki gençlerle, yaşlılarla nasıl geçindiğine, peygamber oluşundan vefat edişine  kadar birçok konuda bilgi sahibi olan gençler konferansın sonunda, Düzce İl Müftüsü CAN’a sorular sordular.

Konferansın sonunda, gençlerin kurulan tuzaklara kapılmaması için Düzce İl Müftülüğü tarafından kitap dağıtıldı.