27.11.2018

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Mevlid-i Nebi Haftası  kutlama  etkinlikleri  münasebetiyle  Düzce’ye  gelen, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan MUSLU, Düzce İl Müftülüğü Konferans salonunda, Hz. Peygamber ve Gençlik konulu bir konferans verdi.

Sinevizyon  gösterisiyle başlayan program, Düzce il Müftüsü Hüseyin CAN , Düzce Belediye Başkanı Dursun AY ve Düzce Valisi Dr. Zülkif DAĞLI’nın konuşmalarıyla devam etti.

Daha sonra kürsüye gelen, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan MUSLU, günahtan , haramdan kendini muhafaza eden gencin, Allah katında değerli olduğunu,  gençlerinde ömürlerini, mallarını, sağlıklarını nerede harcadıklarına dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. Ayrıca, Efendimizin gençlere çok önem verdiğini, onları öğretmen, komutan, vali olarak görevlendirdiğini belirtti.

Sabah ve öğleden  sonra  olmak üzere, iki oturumda yapılan konferansa, başta Düzce Valisi Dr. Zülkif DAĞLI, Düzce Belediye Başkanı Dursun AY, Düzce İl Müftüsü Hüseyin Can, Düzce İl Müftü yardımcıları, Düzce İlçe Müftüleri  olmak üzere cami  ve Kuran Kursu görevlileri katıldı.