05.04.2021

2021 Yılı Nisan Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Gerçekleştirildi

2021 yılı Nisan Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı İl Müftülüğümüzde gerçekleştirildi.

İlimiz Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla her ay mutat olarak düzenlenen İlçe Müftüleri Toplantısı, COVİD-19 salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler doğrultusunda İl Müftülüğümüzün ev sahipliğinde yapıldı.
İl Müftümüz Rüstem CAN’ın başkanlığında, Müftü yardımcıları ve İlçe Müftülerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, müftülüklerce yürütülen hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yapılabilmesinin sağlanması, mevzuatla ilgili genel konuların istişare edilmesi, daha önce belirlenen gündem maddeleri üzerine yapılan faaliyet ve çalışmalar ile, İlçe Müftülüklerinin problemleri ve ihtiyaçları konuşuldu.