26.06.2022

İCAZET MERASİMİ

Müftülüğümüze bağlı Yatılı Hafızlık Erkek Kuran Kursumuzda hafızlığını ikmal eden 30 hafızımız için icazet merasimi tertip edildi. Merasimimize Tekirdağ Valisi Sayın Aziz YILDIRIM bey, İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa İkbal EŞKİ bey, D. İ. B. Hafızlık Eğitimi Daire Başkanı Sayın İbrahim YILMAZ bey, Düzce il Müftümüz Rüstem CAN, Bolu il Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU hocalarımız, Diyanet işleri Müşavirlerimiz Turgut AÇARİ ve Ergün YÜCEL Belediye Başkanımız Birol ŞAHİN Bey.,Düzce İl Müftülerimizden Alaaddin GÜRPINAR, İl Müftü yardımcımız Derya TOPALCIK, Çilimli Müftüsü Muhammed LİKOĞLU, Cumayeri Müftüsü Mehmet COŞKUN Hocalarımız İlçe Protokolü vatandaşların yoğun katılımı oldu. Kuranı Kerim tilavet ile başlayan program selamlama konuşmasıyla devam etti. Kocatepe Cami Din görevlisi İbrahim ÇAKILLI KURAN Tilaveti ile cemaati coşturdu. D. İ. B Hafızlık Eğitimi Daire Başkanı İbrahim YILMAZ 'ın sohbetinden sonra, Hafızların tilaveti dinlendi. Bolu il Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU' nun yaptığı dua nın ardından belge ve hediye takdimi ile merasim sona erdi.