02.07.2019

KAYNAŞLI MÜFTÜLÜĞÜMÜZ TARAFINDAN RESMİ NİKAH İŞLEMLERİ DEVAM ETMEKTEDİR.

İlçemiz Müftülüğüne resmi nikah kıymak için müracaat eden vatandaşların nikah işlemleri ivedi bir şekilde gerçekleştirlimektedir. Başvuruları alınan vatandaşlara evlenme izin belgesi çıkarıldıktan sonra sağlık raporlarını tedarik etmeleri için yazı verildikten sonra sağlık yönden ve evlenme yönünden resmi prosödürler tamamlanarak İlçe Müftümüz Yavuz HOROZ tarafından resmi nikah işlemi gerçekleştirilmektedir. Bunun yanında İlçemiz Müftüsü Yavuz HOROZ çiftlere evlilikle ilgili nasihatlerde bulunarak ardından dini ve resmi nikahlarını kıymaktadir.

28.06.2019 tarihinde Nikahlarını kıydırmak için Müftülüğümüze müracaat eden Kübra İPEKÇİOĞLU ve İbrahim SARICA'nın nikah işlemleri yapılarak taraflarına "RESMİ NİKAH CÜZDANI" teslim edilmiştir. İlçe Müftülüğümüz olarak çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.