13.02.2019

ŞUBAT AYI İLÇE MÜFTÜLER TOPLANTISI İLÇEMİZDE YAPILDI

Şubat ayı İlçe Müftüler Toplantısı İlçemizce yapıldı. Toplantı İl Müftüsü Hüseyin CAN: İl Müftü yard. Ünal BAŞ, Akçakoca İlçe Müftüsü Şaban SOYTEKİNOĞLU, Cumayeri İlçe Müftüsü Mehmet KARAKOYUN. Gölyaka İlçe Müftüsü İbrahim KAPANCI, Gümüşova İlçe Müftüsü Recep ONAT, Çilimli İlçe Müftüsü Yusuf YAŞAR, Yığılca İlçe Müftüsü Mehmet NERKİZ ve Kaynaşlı İlçe Müftümüz Yavuz HOROZ'un katılımlarıyla gerçekleşti.Toplantıda D.i.B. tarafından gönderilen konular ve güncel konular ile ilgili istişarelerde bulunulduğu söylendi. İl ve İlçe Müftülerinin bereaberinde İlçemizde Hizmet veren Hacı Müna Arar Hanım 4-6 Yaş Kur'an Kursu ve Müftülük Erkek Hafızlık Yatılı Kur'an Kursunu ziyarette bulundular. İlçemizde bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişlerinden Fazıl Ahmet ERTÜRK ve İl Müftümüz Hüseyin CAN bey öğrencilerle kısa söyleşide bulundular ve gelecekte belki ülkeyi yönetecek nesiller aranızdan çıkacak diyerek güzel temennilerde bulunarak, ikram hediye etti. İlçe Müftüler Toplantısı nedeniyle İlçemize teşrif eden İl Müftümüz Sayın Hüseyin CAN beye ve İlçe Müftülerine TEŞEKKÜR ederiz.