14.03.2018

TDV. KAYNAŞLI ŞUBESİNDEN İYİLİK SEVERLİK GÖSTERGESİ

TDV. Genel Merkezi tarafından kesilmek üzere TDV. Şubemize gönderilen 21 adet "ADAK, AKİKA, ŞÜKÜR KURBANLARI" müftülüğümüz personeli tarafından tedarik edilerek kesilmiştir.

Kesilen Kurbanların bir kısmı "Müftülük erkek Hafızlık yatılı Kur'an Kursu" öğrencilerine ayrılarak bir kısmı da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılmıştır.

İhtiyaç sahibi vatandaşların bu yapılan hayır karşısında çok memnun olduğu, Türkiye Diyanet Vakfının yanında olmaları nedeniyle memnuniyetlerini bildirerek bağış sahibi vatandaşlara çok dua da bulundular.

İlçemiz Müftümüz Şemsettin ŞİMŞEK,in temennisi;

Kurban bağışında bulunan vatandaşların Kurbanlarının kabul olmasını canab-ı Allahtan niyaz ederek, Türkiye Diyanet Vakfına yaptıkları bağışlarından dolayı "TEŞEKKÜR" etti.