19.01.2024

KAYMAKAM ALPAY’DAN ÇİLİMLİ MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLİK MERKEZİNE ZİYARET

KAYMAKAM ALPAY’DAN ÇİLİMLİ MÜFTÜLÜĞÜ
GENÇLİK MERKEZİNE ZİYARET

Çilimli Kaymakamı Sayın Furkan Alpay,Gençlik buluşmaları kapsamında  Çilimli Müftülüğü  Gençlik Merkezini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında  Anadolu Lisesi öğrencileriyle sohbet edip,eğitim ve kariyer planlamaları hakkında gençlerin düşüncelerini dinledi.
Kaymakam Alpay''Öğrencilerimizin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan,geliştiren fertler olmalarına ayrıca çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarfedebilen, bilime sevdalı kültüre duyarlı,kültürel değerlerimizi kendi yaşantılarında inşa etmiş,bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetiştirilmeleri için elimizden gelen gayreti gösterip  gençlerimize maddi ve manevi olarak   destek ve rehber  olmalıyız''dedi.
 İlçe Müftüsü Mehmet Ali Yiğit’te gençlere yönelik Müftülük gençlik koordinatörlüğünün faliyetleri ve ÇEDES(Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum)  Projesi kapsamında İlçemiz genelinde ilk ve orta öğretim kurumlarında  gerçekleştirilen konferanslar  ve yürütülen  çalışmalar hakkında gençlerimize ve Kaymakam Alpaya bilgiler verdi.
İlçe Kaymakamı Alpay, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek,İlçe Müftüsü Yiğit’e ve Müftülük Gençlik Koordinatörlüğüne teşekkür etti.
Gençlik buluşması ilahi,ezgi ve kahramanlık türküleriyle sona erdi.