21.09.2018

DÜZCEDE TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ

Düzce Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Toplu Sünnet Şöleni 13 Eylül Perşembe günü Melensu park Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.

Düzce Belediyesi tarafından daha önce tespit edilen ve sünnet edilen 50 çocuk  için ilk tören Düzce Belediyesi önünde yapıldı. Belediye önünden Anıtpark’a kadar kortej yürüyüşü gerçekleştiren çocuklar’a Belediye Başkanı Dursun Ay’da eşlik etti.

Törene katılan Düzce  İl Müftümüz Hüseyin CAN yaptığı konuşmada katılan  aileleri tebrik etti. ‘ Yavrularımızın aileleri efendimizin sünnetini yerine getirdiler.Yavrularımız bizim için çok kıymetli onlar bizim gözbebeğimiz geleceğin Valisi, Belediye Başkanı,  Müftüsü bu yavrularımızın arasından çıkacak inşallah. Onlar bizim mutluluğumuzdur. Toplu Sünnet Şöleninde emeği geçen herkese teşekkür ederim´ dedi. Melensu tema park alanında yapılan geziyle program sona erdi.