10.07.2018

2018 Temmuz Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Gümüşova İlçemizde Yapıldı.

2018 yılı Temmuz ayı “İlçe Müftüleri Toplantısı” 10.07.2018 Pazartesi günü İl Müftümüz Hüseyin Can başkanlığında Gümüşova İlçe Müftülüğünde gerçekleştirdi.

Toplantıda ilimiz ve ilçe müftülüklerince yürütülen hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yapılabilmesinin sağlanması, mevzuatla ilgili genel konuların istişare edilmesi, hizmetlerde metod ve görüş birliğinin sağlanması, vaaz, irşat ve rehberlik faaliyetlerinin düzenlenmesi, camilerde ve TV’lerde yapılacak programlarla ilgili görüş alışverişi yapılması, cami ve Kur'ân kurslarında yürütülen hizmetlerle ilgili yapılan denetim, vatandaşlara yönelik sosyal çalışmaların planlanması ve yapılan faaliyetlerin sonuçlarının değerlendirilmesi ve 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla yapılması planlanan etkinliklerin uygulamaya geçirilmesi gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu.