02.11.2018

SABAH NAMAZI BULUŞMALARI

Düzce iline bağlı Gündolaması köyünde, geleneksel hale gelen sabah namazı buluşmaları başladı.

Düzce iline bağlı Gündolaması köyünde, geleneksel hale gelen sabah namazı buluşmaları, yaz mevsiminin bitmesiyle yeniden başladı. Uzun yıllardır devam eden ve yazın ara verilen program, 14.10.2018 Pazar günü yeniden başladı. ilk programa Gündolaması köyü imamı Ayhan yüksel tarafından, Düzce İl Müftüsü Sayın Hüseyin CAN davet edildi. Programa katılan CAN, sabah namazından sonra yaptığı derste, besmelenin önemine değindi. Yaklaşık yirmi dakikalık bir sohbetin ardından, hep birlikte kahvaltıya geçildi.

Cemaatle birlikte, sohbet havasında yapılan kahvaltıdan sonra, fırsat olursa tekrar uğrayacağını belirten Düzce İl Müftüsü Hüseyin CAN, Gündolaması köyünden ayrıldı.