26.10.2018

KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Dolayısıyla Düzce İl ve İlçe Müftülükleri arasında yapılan Futbol Turnuvası sona erdi.

Altı takımın katıldığı turnuvada en centilmen takım Gümüşova İlçe Müftülüğü olurken ,en iyi Kaleci ödülünü Düzce Müftülüğünden  Abdulbaki Can, Gol Krallığını Yığılca Müftülüğü'nden  Metin Akın elde etti. Turnuvanın 3.sü ise Gölyaka İlçe Müftülüğü oldu.

Finalde, Yığılca İlçe Müftülüğü ile Düzce İl Müftülüğü karşı karşıya geldi. İkinci yarıda attığı tek golle rakibi Düzce İl Müftülüğünü 1-0 yenen Yığılca İlçe Müftülüğü, turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvanın finaline başta, Düzce İl Müftümüz sayın Hüseyin Can olmak üzere, İlçe Müftülerimiz , Daire Amirlerimiz ve çok sayıda Din Görevlisi iştirak etti. Finalde sporculara çeşitli hediyeler dağıtılırken, Stadyum Halı Saha çalışanlarına ve hakeme kitap hediye edildi. Turnuvanın sonunda Düzce Diyanet-SEN Şubesi tarafından Pilav ve Ayran ikramı yapıldı.