17.10.2019

Öğrenci Yurtlarında Hizmet Verecek Olan Manevi Danışmanlar Göreve Hazır

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne bağlı öğrenci yurtlarında hizmet verecek olan manevi danışmanlara eğitim semineri verildi.

Diyanet işleri Başkanlığı tarafından Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne bağlı öğrenci yurtlarına yapılan görevlendirmeler sonucu yurtlarda hizmet verecek olan manevi danışmanlara yönelik eğitim semineri İl Müftü Yardımcısı Derya Topalcık'ın başkanlığında yapıldı.

Müftülük toplantı salonunda yapılan seminerde manevi danışmanlara önemli bilgiler veren İl Müftü Yardımcısı Derya Topalcık, ‘‘Amacımız, her yönden iyi yetişmiş, ruhen ve bedenen dinamik gençliğe sahip olunmasını temin etmektir. Gençleri anlamak, onların dilinden konuşmak gerekir. Öğrencilere güven veren bir üslupla yaklaşmalıyız.“ dedi.

Seminerde, "Gençlerle Etkili İletişim ve Gençlere Ulaşma Stratejileri" konulu bir sunum yapıldı.