11.10.2018

EMEKLİ DİN GÖREVLİLERİNE VEFA

Düzce İl Müftülüğü konferans salonunda, Sayın İl Müftümüz Hüseyin CAN tarafından, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle emekli din görevlileri için bir organizasyon tertip edildi.

Davete katılanların kendilerini tanıtmasıyla başlayan toplantıda yemeğin ardından, bir konuşma yapan Düzce İl Müftüsü Hüseyin CAN, Din gönüllüsü olarak hizmet etmenin sorumlulukları olduğunu, yapılan hizmetin normal bir memuriyet gibi algılanmaması gerektiğini, dünya ve ahirette karşılığının alınacağını söyledi. Konuşmasının sonunda CAN, emekliliği hak eden misafirlere şimdiye kadar vermiş oldukları hizmetten dolayı teşekkür etti.

Verilen davete İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, Şefler ve personel de iştirak etti.