11.10.2018

DÜZCE GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN DÜZCE İL MÜFTÜLÜĞÜ’NE ZİYARET

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Sayın Feyzullah DERECİ, beraberindeki heyetle, 1-7 Ekim camiler haftası münasebetiyle, Düzce İl Müftüsü Sayın Hüseyin CAN’ı ziyaret etti.

Misafirlerini kapıda karşılayan CAN, gençliğin ülkenin geleceği olduğunu, onları her türlü fitne hareketinden uzak tutmak için çok çalışmak gerektiğini vurguladı. Gençlik merkezinde yapılan faaliyetlerden bahseden DERECİ ise, gençlik merkezinde gençlerin ilgi alanlarına yönelik faaliyetlerde bulunduklarını, bunları yaparken de gençlerin manevi yönden gelişimleri için   her türlü desteği verdiklerini söyledi.

Hafta münasebetiyle Müftü yardımcılarını, Şube müdürlerini ve  personeli ziyaret eden Dereci, tüm personelin haftasını kutladıktan sonra geldiği heyetle birlikte müftülükten ayrıldı.