09.08.2018

Sayın il Müftümüz Hüseyin CAN, Konuralp Bölgesi Camiler arası Futbol Turnuvası, final maçına katıldı.

Sayın İl Müftümüz Hüseyin CAN, final maçından sonra, büyükler kategorisinde birinci olan takıma, kupasını takdim etti.

Turnuvaya Küçüklerde 6 ,  Büyüklerde 7 olmak üzere, toplam 13 takım katıldı. Turnuva, Düzce Üniversitesi Spor Kompleksindeki halı sahada yapıldı.

Büyükler final maçında Orhangazi Merkez Cami,  Konuralp Gölcükbaşı Cami’ni 3-1 yenerek şampiyon oldu. Küçükler kategorisinde birinciliği, Çamköy Merkez Cami kazandı. Ayrıca, turnuvada en centilmen takım ödülünü de, Güldere Köyü Cami elde etti.

Kupa törenine katılan, Düzce Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı, Prof.Dr.Şerif DEMİR hocamız da, küçükler birincilik kupasını takdim ettiler. Programa çevre din görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar da katıldılar. Program sonunda tüm katılımcılara yemek ikramı yapıldı.