13.06.2018

2018 Yılı Haziran Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

İlimiz Müftülüğü bünyesinde görev yapan İmam-Hatip, Müezzin Kayyımlar ve Kur’an Kursu Öğreticileri ile birlikte 2018 yılı Haziran ayı mutat toplantısı İl Müftümüz Hüseyin Can başkanlığında 13.06.2018 Çarşamba günü İl Müftülüğümüz Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Yapılan toplantılarda Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından duyurulması gereken konular, İlimizdeki din hizmetinin daha etkili halde sunulmasıyla ilgili konular görüşüldü.

Ayrıca Ramazan ayında hatim ile Teravih Namazı kıldırılan 4 Din görevlimize Düzce Valimiz Sayın Dr.Zülkif Dağlı tarafından düzenlenen Başarı Belgeleri takdim edildi.

Toplantı sonlarında İl Müftümüz Hüseyin Can, genel bir değerlendirme konuşması yaparak personelin görüş ve önerilerini de dinledi.