06.06.2018

İl Müftümüz Can (Hafız İHO)Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulunu Ziyaret Etti

İl Müftümüz Hüseyin Can Mehmet Akif İnan Kız ve Erkek İmam Hatip Ortaokulunu (Hafız İHO) ziyaret etti.

Ziyarette Can, Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulunda, İmam Hatip eğitimi yanında hafızlık eğitimi alan öğrenciler ile bir araya gelerek derslerine ortak oldu. Okul öğreticileri ile birlikte sınıfları gezerek öğrencilerin durumları hakkında bilgi aldı ve öğrenciler ile tek tek ilgilenerek başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaret sonunda Konferans salonunda öğrenciler  ve öğreticiler ile bir araya gelen İl Müftümüz Can; hafızlığın öneminden bahsederek; İmam Hatip eğitimi ile birlikte çocuklarımızın hafızlık eğitiminde hizmet veren ve katkı sağlayan başta Okul Müdürü Gürol Ün olmak üzere tüm hocalarımıza teşekkür etti.