24.06.2017

Yaz Kur'an Kursları Eğitime Başladı…

İl Müftümüz Selami Emen “Yaz Dönemi Kur’an Kursları” açılış törenlerine katıldı.

Müftülüğümüz tarafından il genelindeki tüm camilerde her yıl düzenlenen 'Yaz Dönemi Kur’an Kursları' törenlerle başladı.

Okulların tatil olmasıyla birlikte kız ve erkek öğrencilere yönelik İl ve İlçe Müftülüklerimize bağlı il genelindeki tüm cami ve Kur’an Kurslarında her yıl düzenlenen “Yaz Dönemi Kur’an Kursları” törenlerle başladı.

12 Haziran-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacak olan kurslarda, Okulların tatil olmasıyla birlikte yaz aylarını öğrencilerin en iyi şekilde değerlendirmesi, dini bilgiler ve Kur’an-ı Kerim’i en iyi şekilde öğrenmeleri amaçlanıyor.

"Kur'an ayında Kuran'la buluşalım" sloganıyla başlayan kurslara her yaştan öğrenci katılabilecek. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Yaz Kur'an kurslarına katılan öğrencilerin kitapları Diyanet İşleri Başkanlığı aracılığı ile İl Müftülükleri tarafından ücretsiz olarak verilecek. Kurslarda Kur'an ı Kerim, İbadet, İtikat, Siyer, Ahlak, ilmihal bilgileri ile sure ve dualar ezberletilip okutulacak.