09.07.2019

VAİZLERİMİZE VEDA

İlçe Vaizlerimize veda kahvaltısı düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamımız Sayın Cemal DEMİRYÜREK, İl Müftümüz Sayın Hüseyin CAN bey, Diyarbakır İl Müftüsü, Sayın Yavuz Selim KARABAYIR'ın katılımlarıyla gerçekleşti. Program bütün personelimiz önem göstererek 60-65 personelin katılımıyla gerçekleşti. programın gideri tamamen personelimiz tarafından karşılanarak gerçekleşti. Programda Vaiz Ramazan Şemsettin ÜNAL'ın plaketini Kaymakamımız Sayın Cemal DEMİRTYÜREK bey, Vaiz Ali ÇALIŞ'ın plaketini ise sayın İl Müftümüz Hüseyin CAN bey takdim ettiler. İlçe Müftümüz Sayın Yavuz HOROZ misafirlerimize katıldıklarından dolayı teşekkür etti ve personele programa katılımlarında özen gösterdikleri için onlara da memnuniyetlerini bildirdi. İlçe Müftülüğümüz olarak büyük bir özveri içinde görev yapn vaizlerimize birlikte çalıştığımız süre içerisinde, mesai arkadaşlıkları, dostlukları, özverili çalışmaları, din hizmetinde verdikleri gayretleri, örnek vatanperver davranışlarınızdan dolayı “TEŞEKKÜR” eder, yeni görev yerlerindeki çalışmalarında başarılar dileriz.