26.12.2017

KAYNAŞLI İLÇESİNDEN KENYA'YA SU KUYUSU AÇMA KAMPANYASI

TEŞEKKÜRLER KAYNAŞLI'LI KARDEŞLERİM!

2017 yılı içerisinde Kaynaşlı İlçe Müftülüğü personeli ve hayırsever kardeşlerimizin destekleriyle,  Afrika ülkelerinden Kenya'da su kuyusu açma kampanyasında 55.000.00 (Ellibeşbin tl)  toplanmış ve TDV kaynaşlı şübesi hesabına yatırılmıştır.

Türkiye Diyanet Vakfı kaynaşlı şübesinde toplanan yardımlar Afrika ülkelerinden Kenya'da su kuyusu açma kampanyasında değerlendirilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfının ilgili hesabına aktarılmış ve Kenya'da  bir beldenin 20 yıl su ihtiyacını karşılayacak  su kuyuları açılmış ve oradaki kardeşlerimizin en temel hayati ihtiyaçlarından birisi giderilmiştir.

İlçe Müftülüğü olarak, bu kampanyanın başlatılmasında büyük katkıları olan istabul il müftü yardımcısı muhterem Mustafa YAVUZ hocama, duyarlı Din Gönüllüsü kardeşlerimize, daire personelimize, kadirşinas ve hayırsever Kaynaşlılı kardeşlerimize teşekkür eder, sadakayı cariyelerin kabulünü rabbimden niyaz ederim.

Şemsettin ŞİMŞEK

Kaynaşlı İlçe Müftüsü