31.05.2017

İLÇE MÜFTÜMÜZ MUSTAFA YAVUZ'A VEDA

İlçe Müftümüz Mustafa YAVUZ''un İstanbul İl Müftü yardımcısı olarak tayininin çıkması nedeniyle Müftülük tarafından veda programı düzenlendi.

Duygu dolu anların da yaşandığı programa Düzce Valimiz Sayın Zülkif DAĞLI, İlçe Kaymakamımız Cemal DEMİRYÜREK, İlçe Belediye Meclis Üyesi Nihat KESKİN, Akçakoca İlçe Müftüsü Mehmet TAŞCI, Gümüşova İlçe Müftüsü Nurettin ÇELİK, Gölyaka İlçe Müftüsü İbrahim KAPANCI  Yığılca İlçe Müftüsü Mehmet NERKİZ ve İlçemiz daire amirleri, sivil toplum kurluş başkanları ve personelimiz katıldı.

Geniş bir katılım ile yapılan programda İlçe Müftümüz Mustafa YAVUZ beye İlçemizde yapmış olduğu çalışmalar sonucunda Sayın Valimiz tarafından ve Kaymakamımız tarafından "BAŞARI BELGESİ", İlçemiz Belediyesi tarafından "TABLO", İlçemiz Müftülüğü tarafından Plaket ve Hediye ve sivil toplum kuruluşu tarafındandan plaketle onurlandırılıdı.

İlçemiz Müftülüğü tarafından yaptığımız programa teşriflerinden dolayı Sayın Valimiz Zülkif DAĞLI'ya, İlçe Kaymakamımız Sayın Cemal DEMİRYÜREK'e, programın yapılmasına büyük desteği olan Belediye Başkanımız sayın Erol BAYRAKTAR'a "TEŞEKKÜR" ederiz.

İstanbul İl Müftü Yardımcızı olarak tayin olan, İlçe Müftümüz sayın Mustafa YAVUZ beye bundan sonraki görevinde başarılar dileriz.