20.01.2017

İLÇEMİZİN GURURU HAFIZ ADAYLARINA BELGE VE KARNE

İlçemiz Müftülük Hafızlık Yatılı Kur'an Kursunda okuyann öğrenciler ilk meyvelerini okudukları okuldan aldılar. Belge ve karne törenine Kumluca Ortaokulu Müdürü Metin AKYÜZ, ileçmiz Müftüsü Mustafa YAVUZ bey ve ilçemiz vaizleri, öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Karne, Takdir ve Teşekkür Belgeleri verilirken yavrularımızın gözlerinde parlayan ışık bizleri Başkanlığımız, İlçemiz, Kursumuz adına çok hoşnut etti. Kur'an Kursumuzun ilk meyvaları olan Hafız adaylarımızın bu başarıları yapılan emekler karşısında geriye dönmesi İlçemiz ve Müftülüğümüz adına çok gurur verici durum olduğu İlçemiz Müftüsü Mustafa YAVUZ tarafından dile getirildi. Bu Başarılarından dolayı çocuklarımıza başarılarının devamı dilenerek "TEŞEKKÜR" edildi.