31.01.2018

KAYNAŞLIDA 4-6 YAŞ COŞKUSU

İlçemiz Müftülüğü tarafından 2017-18 eğitimi-öğretim döneminde hizmete giren 4-6 yaş Kur'an Kursunda okuyan öğrencilerimiz kocaman yürekleri ile öğrendikleri yarıyıl tatiline girerken davetlileri ve protokolü hayranlıklar içinde bıraktı.

Karne töreninde İlçemize gelen Düzce Valimiz Sayın Zülkif DAĞLI'nın katılımı ile gerçekleştirdiğimiz programa İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf SEZER, İlçe Kaymakamımız Cemal DEMİRYÜREK, İlçe Belediye Başkanımız Erol BAYRAKTAR, Ak Parti İlçe Başkanı Saim ÖZKAN, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Nuri BADIŞOĞLU, İlçe Jandarma Komutanı Orhan ŞAHİN ve velilerin katılımı ile gerçekleşti.

Düzce Valimiz Sayın Zülkif DAĞLI  konuşmasında, Müftülüğümüz tarafından eğitim veren Hacı Müna Arar Hanım Kur'an Kursunun İlde bir örnek olduğunu ifade ederek,  bu nedenle İlçemiz Müftüsü Şemsettin ŞİMŞEK'i  ve öğreticileri tebrik ettti.

İlçemiz Müftüsü Şemsettin ŞİMŞEK Sayın Valimiz Zülkif DAĞLI'ya ve beraberinde  programa katılan misafirlere teşekkür etti.