24.07.2017

ÇELE YEŞİLTEPE TEYSİR ARAR CAMİİNİN TEMELİ ATILDI

ÇELE MAHALLESİ TEYSİR ARAR CAMİİ TEMELİ ATILDI.

İlçemiz Çele mahallesinde prefabrik olarak hizmet vermekte olan Çele Mahallesi Teysir Arar Camii temeli 21.07.2017 Cuma günü saat 14.00  atıldı.

Tören, İl Müftümüz sayın Selami EMEN, İl Müftü Yard. sayın Ünal BAŞ, İlçe Kaymakamı sayın Cemal DEMİRYÜREK, İlçe Belediye Başkanı sayın Erol BAYRAKTAR, İlçe Müftümüz sayın Şemsettin ŞİMŞEK beyler, Din Görevlileri ve halkın katılımıyla gerçekleştirildi.

Mülkiyeti Türkiye Diyanet Vakfına ait arsa üzerine yapılacak olan camiimiz, hayırsever bir vatandaşımız tarafından yaptırılacaktır.

İlçe Müftümüz sayın Şemsettin ŞİMŞEK’in açılış konuşması ile başlayan temel atma töreni, İlçe Kaymakamımız sayın Cemal DEMİRYÜREK beyin dilek ve temennisi ve akabinde  İl Müftümüz sayın Selami EMEN hocamızın duasıyla son bulmuştur.

İstanbul İl Müftü Yardımcılığına atanan eski İlçe Müftümüz Mustafa YAVUZ beyin çaba ve gayretleriyle hayırsever bir vatandaşla irtibata geçilmesi neticesinde yapına başlanılan camiimiz 5 ay gibi kısa bir zaman zarfında bitirilmesi beklenilmektedir.

Kaynaşlı İlçe Müftülüğü olarak hayırsever vatandaşımıza teşekkür eder, kazancının bol ve bereketli olmasını temenni eder, bundan sonra yapacağı hayır ve hasenatların kabul olmasını cenab-ı haktan niyaz ederiz.

Şemsettin ŞİMŞEK

İlçe Müftüsü