24.05.2023

Başarı Belgeleri

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerle mücadelede milletimizin yaralarını sarmak için ilçemiz Müftülüğü personelinden arkadaşlarımızın Ortaya koymuş oldukları büyük fedakarlıktan dolayı 657 sayılı devlet memurlar kanunu 122 maddesine istinaden Diyanet İşleri başkanımız Sayın Profesör Doktor Ali Erbaş tarafından arkadaşlarımıza başarı belgesi takdim etmişlerdir arkadaşlarımıza hayırlı olsun der, Başarılarının devamını dileriz .