09.02.2018

Kınık Köyünde Sabah Namazı Buluşması

09 Şubat 2018 Cuma günü sabah namazında Kınık Köyü Camii'nde cemaatle sabah namazı buluşması icra edildi.

Merkez ve köy camilerimizde sabah namazına katılımı artırmak, birlik ve beraberliği tesis etmek ve kaynaşmaya vesile olması için; İlçe Kaymakamımız Yasin Öztürk, İlçe Müftümüz Mehmet Taşcı, Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça, İlçe Vaizimiz Bilal Yılmaz ve cami cemaatinin katılımıyla Kınık Köyü Camii’nde sabah namazı buluşması icra edildi.

Sabah namazı buluşması ezandan sonra İlçe Müftümüzün Kehf sureseni okumasıyla başladı. Ardından İlçe Vaizimiz Bilal Yılmaz sabah namazını kıldırdı ve tesbihat yaptırdı. Namaza müteakiben İlçe Müftümüz Mehmet Taşcı; cemaate birlik, beraberlik ve cemaatle namaz kılmanın önemini anlatan bir sohbet yaptı. Merkez Camii Müezzin Kayyımı Mustafa Soylu ilahi ve kasidelerle programa renk kattı.

Cami cemaati bu buluşmaların sıklıkla yapılmasını talep etmenin yanında memnuniyetlerini ifade ettiler. Program, köy halkının sabah namazına katılanlara kahvaltı ikramıyla ve İlçe Müftümüzün Afrin operasyonunda bulunan askerlerimize ve tüm güvenlik güçlerimize duasıyla son buldu.

İlçe Müftümüz Mehmet Taşcı; Cami İmam-Hatibi Ahmet Güneş, Kınık Köyü muhtarı İsmail Yıldırım ve sabah namazına uzaktan yakından iştirak eden herkese şükranlarını sundu.