08.10.2018

CAMİLER VE DİN HİZMETİNE ADANMIŞ ÖMÜRLER

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri haftası kutlama  etkinlikleri  münasebetiyle  Düzce’ye  gelen, Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cami Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Neşet BODUR, Düzce İl Müftülüğü Konferans salonunda, Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler konulu bir konferans verdi.

Sinevizyon  gösterisiyle başlayan program, Düzce il Müftüsü Hüseyin CAN ve Düzce Belediye Başkanı Dursun AY’ın konuşmalarıyla devam etti.

Daha sonra kürsüye gelen, Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cami Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Neşet BODUR, bir insanın  hayatına dokunan Din görevlilerinin  doğum , sünnet, askerlik, nikah, ölüm gibi vatandaşların en önemli ve özel anlarında hep yanlarında olduğunu söyledi. Ayrıca BODUR, hayatın her safhasında vatandaşların yanında olan din gönüllülerinin, kendilerine verilen önemin bilinciyle hareket etmeleri gerektiğini vurguladı.

Sabah ve öğleden  sonra  olmak üzere iki oturumda yapılan konferansa, başta Düzce İl Müftüsü Hüseyin Can, Düzce Belediye Başkanı Dursun AY, Düzce İl Müftü yardımcıları, Düzce İlçe Müftüleri  olmak üzere cami  ve Kuran Kursu görevlileri katıldı.