12.04.2018

Düzceli Roman Vatandaşlarımız Umreye Uğurlandı

Düzce Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının Roman vatandaşlara yönelik yapmış olduğu projeler kapsamında 4 Roman vatandaşımız İl Müftümüz Selami Emen’in dualarıyla umre yolculuğuna uğurlandı.

Düzce Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının Roman vatandaşlara yönelik yapmış olduğu projeler kapsamında; Roman vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı mahallelerde yapılan saha çalışmalarında Ağa Mahallesi’nden 2 kişi ve Çamköy Mahallesi’nden 2 kişi olmak üzere toplam 4 hak sahibi belirlendi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve İl Müftülüğü ile ortaklaşa yürütülen çalışmada; hak sahiplerinin başvuruları alınmış, pasaport işlemleri tamamlanmış, aşı ve seminer faaliyetleri gerçekleştirilmişti. 11 Nisan Çarşamba günü saat 18:00’de ise İl Müftülüğümüz önünde düzenlene törenle Umre görevlerini yapmak üzere dualarla kutsal topraklara uğurlandılar.